activiteiten

Al onze activiteiten


Kijk, je leert elkaar pas écht goed kennen tijdens een activiteit. Wie houdt het hoofd koel tijdens een behendigheidsproef? In welke collega schuilt een stiekem zeilwonder? Wie weet alles van muziek uit de 90’s en welk familielid kan het beste de balans bewaren tijdens het suppen? Ontdek al onze activiteiten en beleef samen met je vrienden, collega's of familie een dag vol avontuur op en rond het water. 

Alle activiteiten op een rijtje

Image

Pubquiz: laat die hersenen maar kraken


Speel in teams tegen elkaar onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster en laat zien wat je in huis hebt! Met verschillende rondes testen we jouw kennis over de meest uiteenlopende (en onverwachte!) onderwerpen. Sport, entertainment, films, muziek – je kunt het zo gek niet bedenken. Extra leuk: Speciaal voor jouw personeelsuitje, vriendengroep of familiedag wordt de quiz op maat gemaakt. It Foarûnder zorgt voor een ware kennisarena én natuurlijk de nodige brainfuel met de lekkerste hapjes, drankjes of bijvoorbeeld een (aansluitend) diner. Het team dat de meeste punten scoort, gaat er met de overwinning vandoor. Lekker, leerzaam, goed voor de teamspirit en bovenal: retegezellig!

Duur: ca. 2,5 uur

Inclusief: organisatie, hosting en alle benodigdheden

Geschikt voor: groepen vanaf 30 personen

Prijs: op aanvraag, enkel te boeken in combinatie met een arrangement


Image

Workshop ijsbaden en ademhalen


Ben je klaar om je grenzen te verleggen en een unieke ervaring te beleven? Ontdek dan de kracht van adem en ijs in een 2 tot 3u durende workshop.
Deze uitdagende workshop is perfect voor groepen van 8 tot 20 personen en is ideaal voor bv teambuilding of onderbreking van een zakelijke meeting, of gewoon samen met vrienden/familie.
Grotere aantallen ook mogelijk!

  • Grenzen verleggen
  • Stap buiten je comfortzone
  • Teambuilding: Versterk de teamspirit
  • Welness: Verbeter je gezondheid en vitaliteit
  • Inspiratie: Technieken van Wim Hof methode in je dagelijks leven

Hans is Wim Hof instructeur van het eerste uur.
Door zijn eigen ziekte proces, ziekte van Crohn, weet hij als geen ander hoe krachtig de methode is.
Yvonne is ook zeer ervaren met de methode en heeft het haar zowel op het fysieke als mentale vlak veel gebracht.

“Samen is alles leuker” en geven daarom graag met veel passie de kracht van adem en ijs door.

Duur 2 tot 3 uur

Geschikt voor iedereen, van teambuilding tot vriendengroep

Inclusief workshop, uitleg en begeleiding door professionals

Prijs op aanvraag, enkel te boeken in combinatie met een arrangement

 

 


Image

Expeditie Robinson Games: wie durft het aan?


Wie wordt de winnaar van de ultieme survivalgame? Beleef het tropische avontuur van tv nu op het Starteiland en test je vaardigheden en doorzettingsvermogen met onze Expeditie Robinson Games. Van de klassieke vuurproeven, puzzels en ontsnappingsproeven tot Mega Jenga, handboogschieten en GPS-proeven: dit is gegarandeerd de meest spannende activiteit uit ons lijstje. Word de held van je eigen avontuur en laat zien wat je waard bent!

Inclusief: uitleg, begeleiding en alle benodigdheden

Geschikt voor: groepen van 10 tot 200 personen

Prijs: op aanvraag, enkel te boeken in combinatie met een arrangement


Image

Skûtsjesilen: ontdek de pracht van het Sneekermeer


Zeil mee op een authentiek skûtsje en ontdek de geheimen van het water. Onze ervaren schippers vertellen je alles over zeilen, de skûtsjes en het leven op het water. Een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten! Bij aanvang wordt iedereen ontvangen met een kopje koffie of thee met wat lekkers waarna de tocht kan beginnen.

Inclusief: begeleiding door ervaren schipper

Geschikt voor: groepen van 8 deelnemers

Prijs: op aanvraag, enkel te boeken in combinatie met een arrangement


Image

Suppen: wie houdt het hoofd koel?


Geniet van de rust en de natuur terwijl je over het Sneekermeer peddelt op een SUP-board. Onze ervaren instructeurs leren je de basis van het suppen, waarna je zelf op avontuur kunt gaan op het water. Een prachtig uitje voor jong en oud, ervaren én nieuw in het suppen.

Inclusief: SUP-board en uitleg van instructeurs

Geschikt voor: groepen vanaf 10 personen

Prijs: op aanvraag, enkel te boeken in combinatie met een arrangement


Image

Baristaworkshop: maak je eigen meesterlijke koffiecreaties


Duik in de wereld van koffie tijdens onze toffe baristaworkshop! Leer alles over de oorsprong van koffie, het plukken van de bes, het branden, malen en zetten van de perfecte kop koffie onder begeleiding van een gepassioneerde barista. Ontdek verschillende koffiesoorten, experimenteer met smaken en creëer je eigen unieke creaties. Inclusief een lesje in het maken van latte art. Een smaakvolle en leerzame ervaring voor koffieliefhebbers!

Geschikt voor: groepen van 8 tot 12 personen

Prijs: € 32,50 per persoon, enkel te boeken in combinatie met een arrangement


Image

Boerengolf: een klassieker voor jong en oud


Er is geen betere manier om ons Starteiland te ontdekken dan met een potje boerengolf. Met een klomp aan een stok en een gekleurde bal ga je de strijd aan met je vrienden, collega’s of familie. Wie krijgt de bal in zo weinig mogelijk slagen in de hole? Vergeet het schepnetje niet mee te nemen, want belandt de bal in het water, dan krijg je – je raadt het al – strafpunten. Kortom: een hilarische activiteit waarbij plezier voorop staat en een gezonde dosis competitie niet mag ontbreken!

Geschikt voor: groepen vanaf 10 personen

Prijs: op aanvraag, enkel te boeken in combinatie met een arrangement


Organiseer je volgende activiteit bij It Foarûnder


Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen voor jouw groepsactiviteit op het Starteiland? Vul ons online formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.