Image

Evenementen en arrangementen bij It Foarûnder

It Foarûnder beschikt over vier unieke en praktische ruimtes. Dé perfecte plek om iets te organiseren aan het water in Sneek. Samen denken we na over de setting, planning en een passend menu- en drankenaanbod voor jou en je gasten. Wij beschikken over audio & video installaties. Onze ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, borrels en/of ander samenzijn.

Arrangementen

Vergaderen

Onder meer vergaderingen, presentaties en bedrijfsuitjes in combinatie met outdoor activiteiten zijn mogelijk bij It Foarûnder.

Image

Bedrijfsuitje

Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Breng je team samen op het Starteiland & samen maken wij er een onvergetelijke ervaring van!

Trouwen

Wie kan nou zeggen dat je het ja-woord hebt gegeven op een eiland!? Wij ontzorgen jou en je gasten volledig en denken maar al te graag mee en luisteren naar jullie wensen.

Image

Speciaal voor (grote) groepen

Hebben wij onder andere lunch of dinerarrangementen samengesteld. Van een BBQ naar een walking dinner, onze clubmasters bereiden al onze gerechten met verse ingrediënten en kijken ernaar uit om samen met jou om tafel te gaan.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier aan om een offerte aan te vragen. Heb je vragen? Mail dan naar info@starteiland.com of bel 0515 416 712. Marije is je contactpersoon en staat te trappelen om van je te horen!

    © It Foarûnder - Sneek