Selecteer een pagina

Events

Een unieke beleving tijdens uw evenement, congres, vergadering of bedrijfsfeest. Wij denken graag aan onze omgeving door met een blik de invulling van de dag vorm te geven, met veel aandacht en oog voor detail gezamenlijk uw doelstelling behalen! Ontdek wie wij zijn en waar wij voor staan! 

Locatie voor elke type event

Op zoek naar een goed verzorgde ontbijtsessie of juist naar een locatie voor een informele bedrijfsborrel, wij verzorgen graag net dat wat jullie nodig hebben. Na een dag vol workshops genieten van een uitgebreid buffet, een bourgondische bbq of een borrel met kleine hapjes en bites? Voel je vrij om een verblijf samen te stellen met die elementen die voor jullie een bijdrage leveren. Wens je hierbij meer hulp, dan staan we voor jou klaar.

Veilig Vergaderen

Bent u op zoek naar een ruime, exclusieve vergaderlocatie met weids uitzicht over het water? Een paar maanden geleden was het organiseren van een vergadering of bijeenkomst voor veel eventmanagers een normale zaak. Nu, zeker na de introductie van de 1,5 meter samenleving, wil iedereen elkaar weer live ontmoeten en zoeken daarvoor naar dè locatie die deze ruimte biedt.

Bedrijfsuitjes

Daag uw team uit en kom in actie! Binnen iedere organisatie is het werken aan teambuilding van belang. Stimuleer het gevoel van samen doen en werk aan de teamspirit. Is uw team klaar voor een actieve teambuildingsdag?

Trouwfeest

Opzoek naar een feestlocatie voor een van de mooiste dagen van jullie leven? 

Feestje!

Zijn julli 12,5 jaar getrouwd of ben jij binnenkort jarig en wil je dit uitgebreid vieren? Zit er een jubileum aan te komen van je bedrijf? Wij kunnen dit allemaal voor jou regelen

Werkwijze

1

Kennismakingsgesprek

Alles begint bij een kennismakinggesprek. Tijdens dit gesprek (dit kan via de mail, telefoon of op de locatie zelf) geef jij aan wat de wensen zijn voor jouw event. 

2

Plannen maar!

Na goed geluisterd te hebben naar jouw wensen vertalen wij deze wensen om in een offerte. Indien akkoord, zullen wij tot aan de dag van het event diverse keren contact hebben om de laatste details door te spreken. 

3

Uitvoering Event

Op de dag van het event zal jou contactpersoon altijd aanwezig zijn. Hij of zij weet immers wat jouw wensen zijn en zorgt ervoor dat jij ongestoord kan genieten van jouw evenement. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden?