Image

Sneekweek op het Starteiland 

Vrijdag 2 t/m donderdag 8 augustus 2024


De klok tikt, de spanning stijgt, de kriebels nemen toe. Nog heel even en dan barst het grootste en allerleukste zeilevenement van Europa los! Wij zijn volop bezig met de voorbereiding om er een fantastische week van te maken. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hierbij alvast een ‘Sneek peek’, maar refresh regelmatig, want there’s more to come!

Op het Starteiland schijnt altijd de zon


Dit jaar tillen we het feest op ons eiland naar een nog hoger niveau met onze gloednieuwe overdekte tent. Onze ‘weather proof’ tent is dé plek waar je de tofste optredens ziet en blubbervrij (laat die regenlaarzen maar thuis) kunt dansen. Rond de tent vind je verschillende overdekte zitjes om even bij te komen of een hapje te eten. Dus of het nou regent of stralend blauw is, niets houdt je nog tegen om er een grandioos feest van te maken. 

Wat kun je verwachten?


Het Starteiland speelt een centrale rol tijdens de Sneekweek en is jouw place to be tijdens het grote openingsfeest, de traditionele zondagmiddag, de kindermiddag en de hardzeildag. It Foarûnder vormt ondertussen het culinaire hart van het Starteiland. Bij ons plof je neer om even uit te rusten en te genieten van héérlijk comfort food. Hieronder vind je de namen die reeds zijn bevestigd.

Noteer alvast in je agenda 


 • Zaterdag 3 augustus 
  Het feest barst los op het eiland: The party is on!
 • Zondag 4 augustus 
  Aftersail: Sunday chill mode
 • Maandag 5 augustus
  Kindermiddag: Kids rule the day!
 • Dinsdag 6 augustus
  Pre-party Sneeker stapavond: Get in the mood
 • Woensdag 7 augustus
  Hardzeildag: Ready to go hard?
 • Donderdag 8 augustus
  Slotdag: Last but not least

SEEKFORSHLTR

DJ Lennart

De Klittenband

Funkbuster

No Heroes

Rave van Fortuin

Denn!s

Partyband Sunshine

All Tha Fokk

DJ Rawry

2


Maak je klaar voor een avond vol fijne beats en onvergetelijke vibes met SEEKFORSHLTR. Deze DJ weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen met de lekkerste mixes en herkenbare tunes. Wedden dat je de dansvloer niet meer af kunt komen?

DJ Lennart


Jouw favo hits in een dansbaar jasje, jep that’s DJ Lennart. Met zijn verrassende remixes zorgt hij ervoor dat niemand stil kan blijven staan. Zijn energieke sets en aanstekelijke beats maken jouw avond gegarandeerd tot een feest.

De Klittenband


Klaar om je feest naar een ongekend niveau te tillen? De Klittenband doet het met een escalatiemix waar je weken van moet bijkomen. Dance, disco, pop, rock, Nederlandstalig en meer: deze band wisselt in sneltreinvaart tussen verschillende stijlen en zorgt voor een avond die je niet snel vergeet. Mis ze niet!

TOUS


Input nodig

Funkbusters


Funkbusters heeft alles in huis voor een memorabel feestje. Met een brede muzieksmaak en een passie voor draaien weet hij precies wat jij wilt horen. Van kleine cafés tot grote clubs: hij heeft het allemaal gezien en brengt zijn draaikunsten nu naar ons Starteiland. Zet je schrap voor je favo deuntjes. 

No Heroes


Niek & Jasper, beter bekend als No Heroes, weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Met hun unieke stijl mixen ze eigen producties, urban, dancehall en de heetste tracks van nu. Elke set is een sexy No Heroes avontuur dat je niet wilt missen. Eerlijk is eerlijk, wat ons betreft zijn deze mannen juist de heroes van de avond!

Rave van Fortuin


De raddraaiers van Rave van Fortuin nemen je mee op een muzikale achtbaan! Elk kwartier een nieuwe feeststijl dankzij hun rad vol muziekstijlen. Van opzwepende classics tot onvervalste meezingers, deze heren pakken je op en laten je niet meer los. Voor een avond vol pure energie en afwisseling: Rave van Fortuin is waar je moet zijn!

Denn!s


Met zijn unieke stijl en gevoel voor de juiste beat op het juiste moment, maakt DJ Dennis van elke set een onvergetelijke ervaring. Laat je meevoeren door zijn energieke remixes en geniet van een avond vol swingende favorieten. Denn!s staat garant voor een avond vol dansplezier!

Partyband Sunshine


Van Nederlandse hits tot top 40, Partyband Sunshine brengt non-stop feest vibes. Als het publiek een geweldige tijd heeft, geniet Sunshine met volle teugen! En reken maar dat ze dan nóg een tikkeltje harder gaan spelen. Klaar voor een feestje?

All Tha Fokk


Hij is allesbehalve een onbekende op de Sneekweek. Maar toch is ‘t altijd weer spannend of ons Starteiland zijn sexy beats overleeft. Ook deze keer kunnen we weer geen garanties bieden. Behalve dat het een beestachtig goed feestje wordt. Wil je niet missen!

DJ Rawry


DJ Rawry weet hoe hij het publiek moet bespelen met zijn dansbare remixes van bekende hits. Zijn sets zijn een perfecte mix van herkenbaarheid en verrassende twists, waardoor je geen moment stil kunt blijven staan. Laat je verrassen en meeslepen door de onweerstaanbare beats van DJ Rawry. Dit wil je niet missen!

Partyband TOF!


Partyband TOF! zet gegarandeerd de feesttent op het Starteiland compleet op zijn kop. Van de lekkerste top 40-hitjes, Nederlandstalige toppers, de ultieme dance classics en de fijnste hits uit de nineties, deze partyband zorgt ervoor dat niemand stil kan blijven staan. 

Het volledige programma inclusief blokkenschema volgt!

veelgestelde vragen

BereikbaarheidFeestterrein
Huisregels


Duurzaamheid


 • De klok tikt, de spanning stijgt, de kriebels nemen toe. Nog heel even en dan barst het grootste en allerleukste zeilevenement van Europa los!
 • Wij zijn volop bezig met de voorbereiding om er een fantastische week van te maken. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hierbij alvast een ‘Sneek peek’, maar refresh regelmatig, want there’s more to come!