Image

Vacature: Medewerker Snackbar

Het Starteiland te Sneek is een unieke locatie in Nederland! It Foarûnder bevindt zich op dit unieke stukje Nederland. Zoals het woord ‘eiland’ al aangeeft: je kunt It Foarûnder alleen bereiken per pont of met een eigen boot. Op dit eiland worden de zeilwedstrijden van de Koninklijke Watersport Vereniging (KWS) gehouden en bruist het van de gezelligheid. Want zeg nou zelf, wie kent dé Sneekweek nou niet?

Bij It Foarûnder kun je terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel. Wij staan klaar voor de mensen die voor een dagje aanmeren, maar ook voor onze zakelijke gasten. Beiden genieten graag van onze mooie producten en de goede service van ons team.
Bij ons vind je een grand café, meerdere feest- en vergaderzalen, terrassen, een snackbar en een evenemententerrein. Op dit terrein worden verschillende evenementen gehouden, van klein tot groot. Hier kan gedacht worden aan evenementen waar wel een paar honderd gasten op afkomen!  

Wie zoeken wij? 
Het Starteiland draait volledig om watersport en de vele vakantiegangers. Iedereen die bij ons op het eiland komt, is vol aan het genieten op het water. Veel van onze gasten zijn opzoek naar een snelle hap. Ben jij iemand die, met een grote glimlach, onze gasten kan voorzien van een snelle hap? Dan zoeken wij jou! Jij maakt vele kinderen blij en bent absoluut niet bang voor een beetje drukte.

Functie-eisen

Als wijkloper bij It Foarûnder zorg je ervoor dat onze gasten van een perfecte dag mogen genieten. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar werk je samen met het team. De volgende normen, waarden en vaardigheden zijn dan ook een vereiste:

 • Je wordt enthousiast van het helpen van onze gasten
 • Je bezwijkt niet onder de druk van piekmomenten en bent in staat om een tandje bij te zetten, zonder dat de kwaliteit eronder lijdt
 • Je bent flexibel beschikbaar
 • Ervaring in de keuken is een pré, maar geen must

Maar misschien nog wel het belangrijkst: één team, één taak! Jij bent écht een teamplayer en wil met ons de uitdaging aangaan om It Foarûnder tot een hoger niveau te brengen.

Arbeidsvoorwaarden 

Bij It Foarûnder worden jouw prestaties gewaardeerd en heb je altijd kansen om te groeien. Je kunt rekenen op een marktconform salaris wat afhankelijk is van jouw werkervaring. Ook bieden wij uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 • Een afwisselende baan, waarbij je met verschillende soorten evenementen te maken krijgt
 • Personeelskorting
 • Het rooster is minimaal drie weken van tevoren bekend
 • Diverse trainingen en workshops
 • Dag- en avonddiensten
 • Pensioenfonds voor horeca en catering (PH&C)
 • Een open sfeer en fijne collega’s
 • Kennis en kunde op de werkvloer van een gepassioneerd team
 • Elk jaar een knallend personeelsfeest waar nog lang over wordt gesproken

Informatie en sollicitatie 
Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Thomas Wijnandts (0515-416712). Ben je zo enthousiast geworden dat je al wil solliciteren? Dan zien wij jouw sollicitatie met CV en motivatie graag op thomas@starteiland.com, graag vermeld met het onderwerp ‘Vacature Snackbarmedewerker’. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

© It Foarûnder - Sneek