Image

Vacature: Runner

Het Starteiland te Sneek is een unieke locatie in Nederland! It Foarûnder bevindt zich op dit unieke stukje Nederland. Zoals het woord ‘eiland’ al aangeeft: je kunt It Foarûnder alleen bereiken per pont of met een eigen boot. Op dit eiland worden de zeilwedstrijden van de Koninklijke Watersport Vereniging (KWS) gehouden en bruist het van de gezelligheid. Want zeg nou zelf, wie kent dé Sneekweek nou niet?

Bij It Foarûnder kun je terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel. Wij staan klaar voor de mensen die voor een dagje aanmeren, maar ook voor onze zakelijke gasten. Beiden genieten graag van onze mooie producten en de goede service van ons team.
Bij ons vind je een grand café, meerdere feest- en vergaderzalen, terrassen, een snackbar en een evenemententerrein. Op dit terrein worden verschillende evenementen gehouden, van klein tot groot. Hier kan gedacht worden aan evenementen waar wel een paar honderd gasten op afkomen!

Wie zoeken wij?
Het grand café is ons visitekaartje. Op deze plek komen al jaren watersporters om even te ontspannen van een dag op het water óf juist weer op te laden om verder te kunnen.
Wij zoeken horecatalent in de dop. Sta jij aan het begin van jouw carrière en zorg jij er graag voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt? Dan zijn wij naar jou opzoek! Als runner ondersteun je jouw collega’s van de diverse afdelingen, zodat zij hun werk ongestoord kunnen uitvoeren. Dat betekent dat jij de dranken naar de tafel brengt, de bar ondersteunt met bijvoorbeeld het aanvullen van de voorraad of je collega’s in de wijken helpt met het uithalen van de tafels.

Wie ben jij?
Jij zorgt dat elke gast zich welkom voelt bij ons en straalt dit ook uit. Je hebt kennis van onze producten en weet dit op een enthousiaste manier te vertellen. Je vindt het geen probleem om anderen te ondersteunen, een echte teamplayer! Hiermee zorg je dat je samen met je collega’s de dag tot een succes maakt.

Functie-eisen

Als runner bij It Foarûnder zorg je ervoor dat onze gasten van een perfecte dag mogen genieten. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar werk je samen met het team. De volgende normen, waarden en vaardigheden zijn dan ook een vereiste:

 • Communicatief en sociaal ingesteld
 • Service- en kwaliteitsgericht
 • Minimaal 16 jaar
 • Jij bent voornamelijk beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen

 

Arbeidsvoorwaarden 

Bij It Foarûnder worden jouw prestaties gewaardeerd en heb je altijd kansen om te groeien. Je kunt rekenen op een marktconform salaris wat afhankelijk is van jouw werkervaring. Ook bieden wij uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 • Een afwisselende baan, waarbij je met verschillende soorten evenementen te maken krijgt
 • Personeelskorting
 • Het rooster is minimaal drie weken van tevoren bekend
 • Diverse trainingen en workshops
 • Dag- en avonddiensten
 • Pensioenfonds voor horeca en catering (PH&C)
 • Een open sfeer en fijne collega’s
 • Kennis en kunde op de werkvloer van een gepassioneerd team
 • Elk jaar een knallend personeelsfeest waar nog lang over wordt gesproken

Informatie en sollicitatie 

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Roy van der Horn (0515-416712). Ben je zo enthousiast geworden dat je al wil solliciteren? Dan zien wij jouw sollicitatie met CV en motivatie graag op roy@starteiland.com, graag vermeld met het onderwerp ‘Vacature Runner’. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

© It Foarûnder - Sneek