Image

Vacature: Wijkloper

Het Starteiland te Sneek is een unieke locatie in Nederland! It Foarûnder bevindt zich op dit unieke stukje Nederland. Zoals het woord ‘eiland’ al aangeeft: je kunt It Foarûnder alleen bereiken per pont of met een eigen boot. Op dit eiland worden de zeilwedstrijden van de Koninklijke Watersport Vereniging (KWS) gehouden en bruist het van de gezelligheid. Want zeg nou zelf, wie kent dé Sneekweek nou niet?

Bij It Foarûnder kun je terecht voor een kop koffie, lunch, diner of een borrel. Wij staan klaar voor de mensen die voor een dagje aanmeren, maar ook voor onze zakelijke gasten. Beiden genieten graag van onze mooie producten en de goede service van ons team.
Bij ons vind je een grand café, meerdere feest- en vergaderzalen, terrassen, een snackbar en een evenemententerrein. Op dit terrein worden verschillende evenementen gehouden, van klein tot groot. Hier kan gedacht worden aan evenementen waar wel een paar honderd gasten op afkomen!

Wie zoeken wij? 
Het grand café is ons visitekaartje. Op deze plek komen al jaren watersporters om even te ontspannen van een dag op het water óf juist weer op te laden om verder te kunnen.
Wij zoeken een horecatalent in de dop. Zorg jij er graag voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt? Dan zijn wij naar jou opzoek! Als wijkloper ben je energiek en heel vriendelijk. Jij hebt passie voor jouw werk. Jij bent het glimlachende visitekaartje voor ons bedrijf. Je bezorgt onze gasten keer op keer een onvergetelijke dag!

Wie ben jij? 
Jij laat elke gast zich welkom voelen en runt je wijk met liefde en vol passie. Je hebt veel kennis over onze producten. Een volle wijk of terras is voor jou geen probleem en tijdens pieken op de drukke momenten behoud je het overzicht in jouw wijk. 

Jij zorgt dat elke gast zich welkom voelt bij ons en straalt dit ook uit, je runt je wijk met passie. Je hebt kennis van onze producten en weet dit op een enthousiaste manier te vertellen. Een volle wijk of terras draaien, is voor jou geen probleem. Tijdens pieken en op drukke dagen, behoud jij het overzicht.

Functie-eisen

Als wijkloper bij It Foarûnder zorg je ervoor dat onze gasten van een perfecte dag mogen genieten. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar werk je samen met het team. De volgende normen, waarden en vaardigheden zijn dan ook een vereiste:

 • Je hebt minimaal één jaar ervaring als wijkloper en beschikt over de basiskennis en vaardigheden binnen de horeca
 • Je haalt plezier en uitdaging uit het runnen van jouw eigen wijk, ook weet je dit op een effectieve manier te doen
 • Je bezwijkt niet onder de druk van piekmomenten en bent in staat om een tandje bij te zetten, zonder dat de kwaliteit hieronder lijdt
 • Je bent voornamelijk beschikbaar tijdens weekenden en feestdagen

Maar misschien nog wel het belangrijkst: één team, één taak! Jij bent écht een teamplayer en wil met ons de uitdaging aangaan om It Foarûnder tot een hoger niveau te brengen.

 

Arbeidsvoorwaarden 

Bij It Foarûnder worden jouw prestaties gewaardeerd en heb je altijd kansen om te groeien. Je kunt rekenen op een marktconform salaris wat afhankelijk is van jouw werkervaring. Ook bieden wij uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden:

 • Een afwisselende baan, waarbij je met verschillende soorten evenementen te maken krijgt
 • Personeelskorting
 • Het rooster is minimaal drie weken van tevoren bekend
 • Diverse trainingen en workshops
 • Dag- en avonddiensten
 • Pensioenfonds voor horeca en catering (PH&C)
 • Een open sfeer en fijne collega’s
 • Kennis en kunde op de werkvloer van een gepassioneerd team
 • Elk jaar een knallend personeelsfeest waar nog lang over wordt gesproken

Informatie en sollicitatie 

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Roy van der Horn (0515-416712). Ben je zo enthousiast geworden dat je al wil solliciteren? Dan zien wij jouw sollicitatie met CV en motivatie graag op roy@starteiland.com, graag vermeld met het onderwerp ‘Vacature Wijkloper’. Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.

© It Foarûnder - Sneek