onze zalen en ruimtes

Voor iedere wens een ruimte


Dompel jezelf onder in de veelzijdigheid van It Foarûnder, waar elke ruimte nieuwe mogelijkheden belooft. Dankzij onze verschillende ruimtes is It Foarûnder de ideale plek voor jouw event, business meeting, jubileumfeestje of presentatie.

Image

  Grand Café


  Geniet van de gezellige sfeer van ons Grand Café, waar de warmte van het interieur je al meteen begroet. De perfecte plek om te ontspannen met een drankje na een lange dag of om te genieten van een informele maaltijd met vrienden en familie.

  Image

   Restaurant


   Voor een meer verfijnde ervaring biedt ons restaurant een elegante en romantische setting met een prachtig uitzicht op het water. Laat je verwennen door culinaire pareltjes terwijl je de zon ziet ondergaan in het Sneekermeer.

   Image

    Zalen


    Op zoek naar de ideale locatie voor je volgende evenement of bijeenkomst? Dankzij de flexibele indelingen en moderne faciliteiten bieden onze zalen de perfecte setting voor elk evenement, groot en klein.

    Image

     Terras


     Of je nu wilt genieten van de zon overdag of ’s avonds onder de sterren wilt dineren, ons terras biedt de ideale buitenruimte om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap.

     Image

      Eventlocatie buiten


      Voor grotere evenementen en bijzondere gelegenheden bieden we een ruime buitenlocatie. We hebben de mogelijkheid mooie tenten te plaatsen, afhankelijk van jouw event.

      Image

       Snackbar


       Heb je zin in een snelle hap of verkoelend ijsje? Bezoek dan onze snackbar, waar je kunt genieten van een scala aan lekkernijen om mee te nemen of ter plaatse te eten.

       Bestellen

       Wil je meer weten over de mogelijkheden of onze ruimtes zelf bekijken?