Vieren

Vier het bij It Foarûnder


Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen. En dat is precies wat we bij It Foarûnder doen. Hier toveren we jouw speciale moment om tot een herinnering die je altijd bijblijft. Dankzij onze verschillende areas en ons ruime aanbod arrangementen hebben wij altijd de perfecte setting en het lekkerste menu voor jouw feestmoment.

Naar arrangementen
Image

  Verjaardag


  Dit is jouw dag! En wij maken ‘m graag nog een beetje extra bijzonder. Reserveer een gedeelte van ons terras of een sfeervolle binnenruimte voor een mooi verjaardagsfeest, samen met je familie en vrienden. Onze clubhosts zorgen voor de lekkerste drankjes, hapjes en een persoonlijke touch in de aankleding.
  Image

   Jubileum


   25 jaar getrouwd, 10 jaar in dienst, het eerste lustrum van je vereniging? Wat jouw jubileumfeestje ook is, It Foarûnder is de ultieme plek om herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken. Reserveer een van onze ruimtes voor de ideale intieme setting en kies uit een van onze arrangementen om de dag helemaal af te maken.
   Image

    Familiedag


    Breng quality time door met je dierbaren tijdens een gezellige familiedag bij It Foarûnder. Van leuke activiteiten tot heerlijke hapjes, wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor jong en oud. Denk aan een potje boerengolf, sloepvaren op het prachtige Sneekermeer of oer-Hollandse spelletjes!
    Image

     Babyshower


     Is er een kleintje op komst in de familie of binnen je vriendenkring? Natúúrlijk moet dat gevierd worden! Wij helpen je graag bij het organiseren van een babyshower. Met verschillende broodjes en snacks, zoete lekkernijen, huisgemaakte friandises en lekkere drankjes worden de mama of papa to be helemaal in de watten gelegd.

     Iets anders te vieren?


     Bij ons is alles mogelijk! Wij denken graag met je mee. Stel zelf je offerte samen en laat ons jouw speciale moment onvergetelijk maken.