zakelijk

Zakelijk succes bij It Foarûnder


Bij It Foarûnder combineren we graag het nuttige met het aangename. Onze unieke locatie op het Starteiland in het Sneekermeer biedt een inspirerende omgeving voor zakelijke meetings en events. Geniet van het weidse uitzicht en de rustgevende omgeving terwijl je zakelijke relaties versterkt en nieuwe ideeën uitwisselt. Boost je business en laat de creativiteit stromen, de ideeën borrelen en de successen vieren aan het water!
Of het nu gaat om een formele vergadering, een presentatie, een creatieve brainstormsessie, een business event of een ontspannen bedrijfsborrel, bij It Foarûnder is alles mogelijk. Samen denken we na over de setting, planning en een passend menu- en drankenaanbod voor jou en je gasten. 

Kies uit onze diverse privéruimtes die geschikt zijn voor elke zakelijke gelegenheid. Wij zorgen voor de perfecte aankleding en alle benodigde faciliteiten, zodat jij je kunt focussen op het behalen van je doelen. En vergeet niet: na afloop van je meeting kunnen jullie meteen overgaan tot het vieren van jullie successen in ons café!

Bedrijfsevent


Wil je een groot bedrijfsevenement organiseren? Bij It Foarûnder hebben we alle ruimte en faciliteiten om jouw event tot een groot (met uitroepteken!) succes te maken. Of het nu gaat om een intern bedrijfsevenement voor je medewerkers, een extern event voor je klanten en relaties, of een mini-festival, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen. 

Met onze unieke locatie aan het water en ons uitgebreide aanbod aan cateringopties, waaronder onze heerlijke BBQ’s, een lekker koffie- en theeontvangst, Aziatische buffetten, lunchbuffetten en luxe diners, kunnen we elk bedrijfsevent op maat verzorgen. Indien gewenst schakelen we onze chefs van Roast in voor een extra luxe diner. En wat dacht je van een bezoekje van een rijdende koffiebar, onze Piaggio Ape? Of een ‘dipbar’ om je favoriete ijsjes samen te stellen? 

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan doen wij de rest. Alles is mogelijk!


Teambuilding


Breng je team dichter bij elkaar met een avontuurlijke teambuilding-dag of geniet van een informeel personeelsuitje aan het water. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier! Met een scala aan activiteiten en arrangementen bieden wij de ideale omgeving om de band tussen je collega’s of met je relaties te versterken. 

Wat dacht je van skûtsjesilen over het Sneekermeer? Een potje boerengolf? Of een razenspannende Expeditie Robinson Game? Het is mogelijk verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Beleef een dag vol adrenaline en creëer prachtige herinneringen met je team!


Business event


Bij It Foarûnder ben je aan het juiste adres voor het organiseren van jouw zakelijke evenement. Of het nu gaat om een (bedrijfs)presentatie, productlancering, managementoverleg of een mini-festival voor jouw bedrijf, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. 

Met onze ruime ervaring en expertise in het organiseren van diverse zakelijke events, kunnen wij jouw bedrijfsevent omtoveren tot een onvergetelijke ervaring. Onze unieke locatie aan het water biedt de perfecte setting voor grote events, terwijl onze flexibele ruimtes en professionele faciliteiten zorgen voor een geslaagde dag. De perfecte combi tussen business en pleasure!


Bedrijfsuitje


Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Bij It Foarûnder hebben we een breed scala aan activiteiten en mogelijkheden om jouw teamuitje tot een succes te maken. Van skûtsjesilen en boerengolf tot aan een Expeditie Robinson Game en zeilclinic, er is voor elk wat wils. 

En hé, na een dag vol avontuur kun je natúúrlijk lekker neerploffen in ons café voor een luxe diner. Of plak er de ultieme feestavond achteraan! genieten van een heerlijke feestavond of luxe diner in ons café. Met onze persoonlijke aanpak en gastvrije service zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsuitje een memorabele ervaring wordt voor al je collega’s.


Personeelsuitje


Op zoek naar een onvergetelijk personeelsuitje? Bij It Foarûnder vind je een breed scala aan activiteiten en mogelijkheden om jouw teamdag tot een succes te maken. Van avontuurlijke skûtsjesiltochten en ontspannende boerengolf tot uitdagende Expeditie Robinson Games en leerzame zeilclinics. We bieden voor ieder wat wils!

Na een dag vol actie en plezier kunnen jullie ontspannen in ons café en genieten van een héérlijk diner. Of sluit de dag af met een prachtige feestavond! Met onze persoonlijke aanpak en gastvrije service garanderen wij een gouden ervaring waar jij en je collega’s nog lang over na zullen praten. Laat ons weten wat je wensen zijn, en wij regelen de rest!


Presentatie


Wil je een presentatie geven in een inspirerende omgeving? Bij It Foarûnder beschikken we over alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagde presentatie. Onze ruimtes zijn voorzien van alle moderne audiovisuele apparatuur en bieden een comfortabele setting voor jou en je publiek. 

Of je nu een kleine bijeenkomst of een grootschalige presentatie organiseert, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. En na afloop van je presentatie kun je natuurlijk terecht in ons café voor een welverdiend drankje en hapje.


Heidagen


Rust en ruimte, weg van alle prikkels van kantoor. Precies wat je nodig hebt voor de ideale heisessie. Bij It Foarûnder bieden wij de ideale setting voor leidinggevenden van jouw bedrijf of medewerkers van een afdeling. Onze kalme en inspirerende omgeving aan het water is perfect voor vergaderingen, seminars, lezingen en (meerdaagse) trainingen. 

Wij verzorgen alle benodigde faciliteiten, inclusief drinken, lunch, hapjes en diner, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van je programma. Met ons adembenemende uitzicht over het Sneekermeer creëren we samen een productieve en inspirerende omgeving voor jouw heidagen.


Buiten werken


Geen zin om op een zonnige dag op kantoor te zitten? Snappen wij helemaal. Daarom nodigen we je van harte uit om lekker op ons terras neer te ploffen met je laptop. Geniet van de frisse lucht, het adembenemende uitzicht en heerlijke versnaperingen terwijl je jouw takenlijstje afvinkt. De ideale combinatie tussen werken en ontspannen! 


Vergaderen


Of het nu gaat om een formele vergadering, een presentatie, een creatieve brainstormsessie, een business event of een ontspannen bedrijfsborrel, bij It Foarûnder is alles mogelijk. Samen denken we na over de setting, planning en een passend menu- en drankenaanbod voor jou en je gasten. 

Kies uit onze diverse privéruimtes die geschikt zijn voor elke zakelijke gelegenheid. Wij zorgen voor de perfecte aankleding en alle benodigde faciliteiten, zodat jij je kunt focussen op het behalen van je doelen. En vergeet niet: na afloop van je meeting kunnen jullie meteen de successen vieren in ons café!


Wil je meer weten over de mogelijkheden of onze ruimtes zelf bekijken?